spring naar de leestekst

Gezonde Leefstijl

De website Twente in Balans is niet meer bereikbaar.

De informatie over een gezond gewicht is opgenomen in deze pagina over een gezonde leefstijl. Hier vind je meer informatie over wat de GGD doet op verschillende leefstijlthema’s.

 

Als GGD Twente willen we dat iedereen zo gezond mogelijk is en blijft. Net als de omgeving waarin we wonen en leven. Ons werk is erop gericht de gezondheid van de Twentse inwoners te verbeteren.

 

Gezondheid is meer dan alleen het lichamelijke aspect. Gezond zijn of je gezond voelen betekent ook een goede mentale conditie hebben, lekker in je vel zitten en mee doen in de maatschappij. Daarmee hoeft gezondheid ook geen doel op zich te zijn, maar een middel. Wie zich gezond voelt, zal meer meedoen in de maatschappij.

 

GGD Twente werkt samen met andere partijen in Twente aan het stimuleren van gezond gedrag. Recente voorbeelden hiervan zijn:

 

logo GGD appstoreEr zijn duizenden apps die beweren dat ze je gezondheid bevorderen. Ze zijn door iedereen te downloaden. Het gebruik van zulke apps is vaak leuk en geeft je regie over je eigen gezondheid. Maar zijn ze ook betrouwbaar en effectief?

 

De GGD AppStore is een overzicht van gezondheidsapps die door deskundigen beoordeeld zijn en die allemaal voldoen aan strenge criteria. Deze apps zijn dus zeker aan te raden!

 

Stel een vraag

Heb je een vraag over dit onderwerp?
Voer uw naam in
Voer een geldig e-mail adres in
Voer uw vraag in
Probeer het opnieuw