spring naar de leestekst
Lorsque des problèmes se produisent dans la chambre, les émotions peuvent exécuter élevé. Si vous avez commencé à éviter les rapports sexuels par crainte de ne pas obtenir une érection, votre partenaire peut commencer à vous pensez ne trouvent plus attrayants. Sentiments se blessent. En couple commencent à se sentir moins intime. Le ressentiment se insinue. Où achat priligy sur internet vous avez trouvé une pharmacie online ici http://trendpharm.com/ priligy . Il peut être gênant de parler à votre médecin au sujet de votre vie sexuelle, mais ce est la meilleure façon de se faire soigner et revenir à être intime avec votre partenaire. Votre médecin peut identifier la source du problème et peut recommander des interventions de style de vie, comme arrêter de fumer ou perdre du poids. Una disfunción eréctil es la impotencia de obtener o mantener una erección. comprar priligy sin receta españa saber cuál es el medicamento ideal para usted depende de diferentes factores.

HomeActueel2

Nieuws

zorgelijk kijkende vrouw op rand van bed, met slapende man op achtergrondIn 2016 zijn er in totaal 3.860 bezoekers op het SOA-spreekuur van GGD Twente geweest. Van deze bezoekers had 20,2% één of meer SOA’s. Dit vindpercentage is in de regio Twente hoger dan in heel Nederland (18,4%).

 

bord op tafel met barbeque worstjes en aardappelsalade, op de achtergrond glazen met drankGGD Twente adviseert over veilig buiten eten.

Zeker nu de zomer is aangebroken en veel mensen regelmatig buiten eten, is er een verhoogde kans op een voedselinfectie. Hoe kunt u een voedselinfectie voorkomen? En wat moet u doen als u toch een voedselinfectie heeft opgelopen?

red light district Het eerstvolgende inloopspreekuur voor thuiswerkende prostitué(e)s is op:

- vrijdag 7 juli 2017 van 14.00 – 16.00 uur.

Kom dan langs voor een gratis SOA-test, hepatitis-B-vaccinatie en een goodie bag. Je kunt vragen naar het spreekuur van Ilse en Inge.

twee zoenende mannenHeb je ooit risico gelopen en ben je nog nooit getest bij de GGD?

Kom dan op donderdag 6 juli 2017 tussen 15:00 – en 19:00 uur naar GGD Twente in Enschede voor een gratis SOA-test en eventueel een gratis hepatitis-B-vaccinatie.

 

eikenprocessierupsenEr zijn weer eikenprocessierupsen gezien! Contact met de haren van de eikenprocessierups kan klachten geven zoals:

  • jeuk
  • rode, pijnlijke huiduitslag
  • irritatie aan de ogen
  • irritatie aan de luchtwegen

foto van drie voeten van twee mannen in een bedEr is een internationale uitbraak van hepatitis A onder mannen die seks hebben met mannen (MSM). Er zijn inmiddels in totaal meer dan 1000 patiënten gemeld in verschillende Europese landen. Onder meer in Spanje, Portugal, Italië, Groot Brittannië, Frankrijk en Duitsland. Ook in Nederland zijn tot nu toe tientallen MSM met hepatitis A bekend.

 

3 kinderen springen in een het waterIn de zomer vinden veel mensen het fijn om in een zwemplas te zwemmen. Op veel plekken in Twente kun je prima zwemmen in een zwemplas.

De Provincie wijst officieel plassen aan die geschikt zijn om in te zwemmen. Daar controleren ze de kwaliteit van het water regelmatig. We adviseren om daar te gaan zwemmen.

mazelenIn verschillende Europese landen heerst mazelen. Het gaat om de volgende landen: Roemenië, Italië, Duitsland, België, Hongarije, Oostenrijk, Spanje, Frankrijk en Zweden.

Mazelen komt daar vooral bij kinderen voor. In Nederland zijn de meeste mensen beschermd tegen mazelen.

Eerste resultaten gezondheidsmonitor GGD Twente

taartdiagram uit gezondheidsmonitorIn het najaar van 2016 is de gezondheidsmonitor onder volwassenen (19 jaar en ouder) uitgevoerd door GGD Twente. Bijna 20.000 Twentenaren hebben deelgenomen aan dit onderzoek. De meeste mensen voelen zich gezond. Driekwart ervaart de eigen gezondheid als goed of zeer goed. Een kwart van de Twentenaren is minder positief over de eigen gezondheid. Een groot gedeelte van deze mensen heeft een langdurige aandoening en voelt zich hierdoor beperkt.

een kleine en een erg kleine teek op een mensennagel

Van 3 t/m 9 april is het de Week van de Teek. Het is tijd om weer lekker buiten te zijn. Maar nu het warmer wordt, is de kans op een beet van een teek ook groter. Teken kunnen met een beet o.a. de ziekte van Lyme overbrengen.

 

Daarom is het belangrijk dat je je na een bezoek ‘in het groen’ goed controleert op tekenbeten. Hoe langer een teek in de huid zit, hoe groter de kans dat de teek een bacterie overdraagt. Teken moet je daarom zo snel mogelijk verwijderen.

 

luisthuisVandaag organiseert het LSH weer de Landelijke Luizendag. Dat is kort na de Voorjaarsvakantie. Op deze dag roept het LSH alle scholen in Nederland op om de kinderen te kammen.

ikpas-logo, waterdruppel met tekst ik pasErvaar welke rol alcohol in jouw leven speelt. Misschien kost het je geen moeite om tijdelijk helemaal geen alcohol te drinken. Misschien kom jij erachter dat jij onbewust toch vaker en meer drinkt dan dat je dacht.

 

GGD Twente Panel

Geef ons een paar keer per jaar je mening!  Lees meer...

Stel een vraag

Heb je een vraag over dit onderwerp?
 
Voer uw naam in
Voer een geldig e-mail adres in
Voer uw vraag in
Probeer het opnieuw