De Twentse gezondheid in cijfers.

De Twentse gezondheidsverkenning (TGV) biedt inzicht in de gezondheidssituatie en het welzijn van de veertien Twentse gemeenten en in de factoren die hierop van invloed zijn. De cijfers zijn afkomstig uit de grootschalige onderzoeken van de GGD, aangevuld met actuele gegevens uit andere bronnen.

De cijfers zijn beschikbaar voor de regio Twente, per gemeente en soms ook op viercijferige postcode of wijkniveau. Als het mogelijk is, wordt de vergelijking met Nederland en eerdere jaren gemaakt. In het dashboard wordt de belangrijkste informatie op een overzichtelijke manier weergegeven.

Benieuwd naar de gezondheid in jouw gemeente?

Ga direct naar de cijfers

Nieuwsbrief

Wil je vier keer per jaar op de hoogte blijven van relevante ontwikkelingen, de nieuwste gezondheidscijfers en campagnes? Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Digitale toegankelijkheid

De Twentse gezondheidsverkenning is nog niet digitaal toegankelijk. Wel werken we hieraan. Bekijk de toegankelijkheidsverklaring van de Twentse gezondheidsverkenning. Kun je de website niet gebruiken? Wil je de informatie graag anders aangeboden krijgen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Neem bij vragen contact met ons op via onderzoek@ggdtwente.nl.