Je ontvangt de uitnodiging voor een afspraak bij ons via de e-mail.

Wij willen zoveel mogelijk digitaal werken. Op deze manier heb jij de informatie over je afspraak altijd bij de hand in je e-mail. Ook gebruiken wij minder papier en dat is beter voor het milieu. 

Vragen en antwoorden

Wil je toch liever de uitnodigingen voor een afspraak via de post blijven ontvangen? Je kan dit doorgeven door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zet in de mail de naam en geboortedatum van je kind.

Je kunt de aanpassing ook bij de assistente op het consultatiebureau doorgeven.

GGD Twente gaat veilig om met je privacy en met vertrouwelijke gegevens. We wisselen privacygevoelige en vertrouwelijke informatie dan ook op een veilige manier uit. We gebruiken systemen waarmee we op een veilige manier kunnen mailen.

Nog niet alle uitnodigingen versturen wij via de e-mail. Soms sturen wij een vragenlijst mee. Deze brieven versturen we nu nog via de post. 

Heb je uitnodiging via de post ontvangen zonder vragenlijst? Dan is de kans groot dat wij geen e-mailadres of een verkeerd e-mailadres hebben. Om dit in ons systeem te veranderen hebben we deze gegevens nodig:

  • De naam van je kind.
  • De geboortedatum van je kind.
  • Het (goede) e-mailadres waar we de uitnodiging naartoe mogen sturen. 

Je kunt dit ook bij de assistente op het consultatiebureau doorgeven.

Als je e-mailadres niet bij ons bekend is, dan ontvang je de uitnodiging via de post.

Als je e-mailadres niet klopt, krijgen wij een foutmelding. In dat geval versturen wij de uitnodiging via de post.

Dit kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je in de mail de naam en geboortedatum vermelden van je kind? Dan kunnen wij het veranderen in on systeem.

Je kunt de aanpassing ook bij de assistente op het consultatiebureau doorgeven.

Dat kan. Je kunt dit doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om dit in het systeem te veranderen hebben we deze gegevens nodig:

  • De naam van je kind.
  • De geboortedatum van je kind.
  • De mailadressen waar we de uitnodiging naartoe mogen sturen. 

Je kunt de aanpassing ook bij de assistente op het consultatiebureau doorgeven.

Soms komt een e-mail in de map met ongewenste mail (spam) terecht, zonder dat het de bedoeling is. Het is handig om dit in de gaten te houden. Het kan helpen om ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. toe te voegen aan je contactpersonen.