GGD Twente is dé gemeenschappelijke gezondheidsdienst voor alle inwoners van Twente. Wij bevorderen, bewaken en beschermen een gezonde Twentse samenleving.

Dat doen wij voor en met de 14 Twentse gemeenten en samen met partners die gezondheid ook belangrijk vinden. Jouw betrokkenheid en professionaliteit is onze primaire kracht.

Organisatie

De GGD is een belangrijke verbinding tussen overheid en gezondheidszorg. We staan midden in de samenleving. Zo werken we uitvoerend, adviserend én beleidsvoorbereidend aan een gezond Twente.

De GGD bestaat uit de afdelingen:Beeldmerk Erkenning Mantelzorg Vriendelijk met de tekst: "Wij werken mantelzorgvriendelijk"

  • Algemene Gezondheidszorg (AGZ)
  • Jeugdgezondheid
  • Centrale Staf

Lees meer over onze organisatie.

 

Werken in Twente... waar wacht je nog op!

In Twente is het goed wonen en werken. Hier komen natuur, innovatie en zorgtechnologie samen.
Twente is de meest ondernemende hightech regio van Nederland, met meer dan drieduizend hightechbedrijven en excellente kennisinstellingen.

Gezondheid is belangrijk in Twente. De toepassing van technologie in de zorg is een speerpunt. Zorginnovatie en kennisontwikkeling hebben in Twente een hoge prioriteit. Bijvoorbeeld Universiteit Twente met zijn Technisch Medisch Centrum, of de Twentse Zorg Academie, hét regionale innovatieve centrum op het gebied van zorgtechnologie en toepassingen gericht op het behoud van zelfstandigheid en zelfredzaamheid in de thuissituatie.
Twente is niet alleen in Nederland de top, maar ook internationaal staan we op de kaart als Smart Region.

Nergens beter dan in Twente kun je onthaasten. Twente is een schitterend recreatie-, fiets- en wandelgebied.
De woningen in Twente zijn nog betaalbaar. Economisch gaat het Twente voor de wind.
Je hebt een directe intercity-verbinding met Utrecht en Amsterdam. En door Twente loopt de A1, de snelweg waarmee de rest van Nederland altijd dichtbij is.

Twente is in alle opzichten een A1-locatie. Dus waar wacht je nog op!

Vacatures bij GGD Twente

Aios bij GGD Twente

 

Regio Twente

GGD Twente is een onderdeel van Regio Twente.
Regio Twente is het samenwerkingsverband van de 14 Twentse gemeenten, met een verzorgingsgebied van ruim 630.000 inwoners. Vóór en mét hen vervult ze werkzaamheden op een heel breed gebied: economische zaken, volksgezondheid, jeugdhulp en maatschappelijke ondersteuning, recreatie en toerisme en vrijetijdseconomie.

Allemaal in Twente

Ontdek de aantrekkingskracht van Twente.

 

Gevonden wat je zocht?
Heb je gevonden wat je zocht?
Invalid Input
Invalid Input