28 maart 2023
De coronaprik en HPV-prik haal je op onze vaccinatielocatie in Enschede of op onze pop-up-locaties.

Inwoners kunnen nog tot en met 30 maart terecht voor een corona- of HPV-prik in Almelo. Deze locatie sluit vanaf 1 april. De vaccinatielocatie in Enschede blijft open. Je kunt uiteraard ook terecht op onze pop-up-locaties door heel Twente.

Coronaprik

Op onze priklocaties kun je voor de 1e of 2e prik en de herhaalprik terecht. Heb je na 18 september 2022 al een herhaalprik gehad? Dan kan je nu niet nóg een herhaalprik halen. Je bent voldoende beschermd. Meer informatie over de coronaprik.

HPV-prik

Inwoners die geboren zijn tussen 1 januari 1996 en 31 december 2003 kunnen gratis hun HPV-prik halen op onze priklocaties. De HPV-prik beschermt tegen 6 soorten kanker. Meer informatie over de HPV-prik voor 19 tot en met 26 jaar

Tegelijk een coronaprik en HPV-prik

Op sommige dagen kun je op onze vaste locaties en pop-up-locaties een coronaprik en HPV-prik op hetzelfde moment krijgen. Check wanneer dit kan. Je hoeft voor beide prikken geen afspraak te maken. Wil je dit liever wel? Plan dan voor een coronaprik een afspraak in via www.planjeprik.nl en voor een HPV-prik via www.hpvafspraak.nl.