9 september 2021
Jouw input telt!

We zijn allemaal al een tijd in de ban van het coronavirus. Steeds meer mensen zijn gevaccineerd en het aantal coronabesmettingen daalt weer. Extra maatregelen zijn gelukkig niet nodig. Nu weer meer mogelijk is, vraagt de overheid ons om ons aan de basismaatregelen te houden die nog wel gelden. Lukt jou dit? Daarover gaat deze vragenlijst. De resultaten van de vragenlijst worden gebruikt voor het bepalen van het landelijk coronabeleid en het informeren van gemeenten. Doe je mee? 

Vul de vragenlijst in

De vragenlijst staat tot en met zondag 12 september open. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten. De antwoorden op de vragen zijn anoniem.

Over het onderzoek

GGD Twente voert het onderzoek samen met andere GGD’en uit. Dit is in opdracht van het RIVM en GGD GHOR Nederland. De resultaten van de eerdere onderzoeken kun je zien op twentsegezondheidsverkenning.nl.

Aanmelden voor het GGD Twente Panel

Het GGD Twente Panel verzamelt de meningen van inwoners over verschillende onderwerpen die in de regio leven. Hiermee kijken we hoe het ervoor staat in onze regio. Zo kunnen we de gezondheid en omgeving weer net wat beter maken. Daarom is het delen van jouw mening belangrijk. Je hoeft alleen een aantal keren per jaar een online vragenlijst in te vullen. Dit duurt nooit lang. Het kan gemakkelijk via je computer, tablet of telefoon. Je kunt meedoen vanaf 18 jaar. Je kan je op ieder moment weer afmelden. Aanmelden voor het GGD Twente Panel