25 november 2021
Doe je mee?

We zijn allemaal al een tijd in de ban van het coronavirus. Helaas lopen de besmettingen en ziekenhuisopnames weer op. Het is en blijft daarom belangrijk dat we ons aan de maatregelen houden. Zo kunnen we samen de verspreiding van het virus tegen gaan. Lukt ons dat? De maatregelen hebben invloed op ons dagelijkse leven. Hoe ervaren we dat? Daarover gaat deze vragenlijst. Doe je mee? 

Vul de vragenlijst in

De vragenlijst staat tot en met zondag 28 november open. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten. De antwoorden op de vragen zijn anoniem.

Over het onderzoek

Het onderzoek voert GGD Twente samen met andere GGD’en uit. Dit is in opdracht van het RIVM en GGD GHOR Nederland. Bekijk de resultaten van de eerdere onderzoeken op twentsegezondheidsverkenning.nl.

Aanmelden voor het GGD Twente Panel

Het GGD Twente Panel verzamelt de meningen van inwoners over verschillende onderwerpen die in de regio leven. Hiermee kijken we hoe het ervoor staat in onze regio. Zo kunnen we de gezondheid en omgeving weer net wat beter maken. Daarom is het delen van jouw mening belangrijk. Je vult een aantal keer per jaar een online vragenlijst in. Dit duurt nooit lang. Het kan gemakkelijk via je computer, tablet of telefoon. Je kunt meedoen vanaf 18 jaar. Je kan je op ieder moment weer afmelden. Aanmelden voor het GGD Twente Panel