Werken bij de GGD?

Nederland heeft 25 GGD’en. Onze taak is: de gezondheid van inwoners van Nederland beschermen, bewaken en bevorderen. Dit heet: publieke gezondheidszorg.

Meer informatie over werken in zorg en welzijn bij de GGD:

Landelijke campagne Ik Zorg

Bekijk de tv-commercial.

De campagne Ik Zorg is een samenwerking van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), werknemers- en werkgeversorganisaties en beroepsverenigingen in de sector Zorg en Welzijn. Professionals delen hun ervaringen via commercials op televisie, maar ook in uitgebreidere video’s op social media en ontdekdezorg.nl.

Op het platform ontdekdezorg.nl vindt iedereen die geïnteresseerd is in werken in Zorg en Welzijn praktische handvatten en beschikbare vacatures in de regio. Ook kunnen zij er terecht voor loopbaanadvies van Sterk in je werk.

8 portretten van verpleegkundigen en artsen: Nico, verpleegkundig specialist ambulancezorg; Cynthia, jeugdverpleegkundige; Esther, zorgambulance begeleider; Laura, basisarts infectieziektenbestrijding; Judith, wijk ggd-er; Monique, verpleegkundige in opleiding; Marieke, arts maatschappij en gezondheid; Iris, verpleegkundige