1 november 2021
Digitaal in gesprek op 16 november.

Nieuwsgierig naar wat Centrum Seksueel Geweld voor jou als hulpverlener, verpleegkundige of wijkcoach kan betekenen? Op 16 november 2021 om 16.00 uur gaan we graag met jou in gesprek. Laten we kennismaken! Wie zijn we en wat doen we? Wanneer bel je met ons en wat kun je vervolgens verwachten? Wat kunnen we voor elkaar en daarmee voor slachtoffers betekenen?

Ook nemen we je mee in gesprek met onze partners. Hoe werkt een zedenonderzoek? Wat doet de forensische opsporing? Wanneer wordt een forensisch arts betrokken? En wanneer vindt een doorverwijzing voor traumabehandeling plaats?

Aanmelden 

Meld je aan voor het webinar op 16 november

Het programma

Om 15.45 uur is de digitale inloop. Om 16.00 uur starten we en nemen we je mee in de werkwijze van Centrum Seksueel Geweld. Daarna is de beurt aan jou. We stellen je een aantal vragen via de app Mentimeter. Rond 17.00 uur werken we een casus uit met diverse professionals uit het werkveld. Iedereen vertelt vanuit de eigen expertise. Tussendoor is tijd en ruimte om vragen te stellen via de chat, zodat je het webinar met een rugzak vol nieuwe kennis en inspiratie kunt afsluiten. Heb je collega’s die dit ook interessant vinden? Deel het webinar in je eigen netwerk.

Samenwerking

In het Centrum Seksueel Geweld Twente-Achterhoek werken de volgende partijen samen: GGD Twente, Medisch Spectrum Twente, Politie, Veilig Thuis Twente, Mediant Ambiq, Dimence groep, GGNET, GGD Noord- en Oost Gelderland, Veilig Thuis Noord- en Oost Gelderland. GGD Twente vervult naast het inzetten van de casemanagers en forensische artsen ook een coördinerende rol.

Vragen of meer informatie?

Neem contact met ons op.

CSG