8 januari 2021
Vanaf 15 januari geven wij de eerste vaccinaties aan medewerkers van verpleeg- en verzorgingshuizen en kleinschalige woonvormen.

Er is zoveel belangstelling voor de vaccinaties bij deze groep, dat we voor de eerste paar weken vol zitten. Er zijn onvoldoende vaccins om nog meer afspraken in te kunnen plannen. De vaccins worden landelijk verdeeld. Andere mensen komen helaas nog niet voor vaccinatie in aanmerking.

De eerste batch vaccins die GGD Twente ontvangen heeft, gaat al op aan alle afspraken die nu zijn ingepland. We zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en landelijke verdeling van de vaccins. Zodra er weer vaccins beschikbaar komen, berichten wij daarover.

Afspraak maken

Zorgmedewerkers die in aanmerking komen voor de vaccinatie, ontvangen via hun werkgever een uitnodiging met alle informatie om zich aan te melden. De GGD maakt zelf geen afspraken voor de coronavaccinatie. Dit verloopt via een landelijk callcenter. Wanneer mensen uitgenodigd zijn en een vaccinatie-afspraak willen maken, maar de beschikbare tijdslots vol zijn, dan wordt naam en telefoonnummer genoteerd. Zodra nieuwe vaccins beschikbaar zijn ontvangen deze mensen een sms. Vanaf dat moment kunnen zij weer bellen voor het maken van een afspraak.

Vragen of meer informatie