23 augustus 2021
De vakantie zit er bijna weer op en de hogescholen en universiteiten gaan weer open.

Tijdens de Kick-In voor nieuwe studenten op Universiteit Twente is GGD Twente aanwezig om vragen van studenten te beantwoorden. We geven informatie en beantwoorden vragen over corona en vaccineren. Omdat vaccineren de meest effectieve manier is om jezelf te beschermen, kunnen studenten zonder afspraak terecht voor een prik op onze vaccinatielocaties. Op onze locatie aan het Colosseum in Enschede kunnen ze hierbij ook kiezen voor een vaccinatie met het Janssen-vaccin.

Openingsmarkt

GGD Twente is aanwezig op de openingsmarkt tijdens de Kick-In, op woensdag 25 augustus van 9.00 – 16.30 uur. En op maandag 30 augustus van 13.00 – 17.00 uur.

Prikken zonder afspraak

Op alle vaccinatielocaties van GGD Twente kun je zonder afspraak een prik halen. Dit is mogelijk op de dagen dat de vaccinatielocaties geopend zijn. Vanaf 23 augustus ook doordeweeks in de avonduren. Kijk daarom goed naar de openingstijden van de vaccinatielocatie van jouw keuze!

Prikken zonder afspraak is mogelijk als:

  • Je nog helemaal niet geprikt bent.
  • Je nog geen afspraak hebt ingepland.

GGD Twente verzorgt de registratie van jouw vaccinatie ter plekke. Een afspraak voor de tweede prik kun je, als dat nodig is, direct maken.

Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen!

Ook tijdens de introductieweek is het belangrijk om je aan de coronamaatregelen te houden. Ga bij coronaklachten zoals hoesten of verkoudheid altijd in quarantaine. En maak een testafspraak bij de GGD. Meer informatie over testen bij corona vind je hier.

 

Universiteit Twente