21 januari 2022
Boosterlocatie De Grolsch Veste gaat na zondag dicht.

De locatie opende in december vorig jaar om de boostercampagne een versnelling te geven. Inmiddels heeft een groot deel van de Twentenaren de boosterprik gehad. Het aantal afspraken en prikken zonder afspraak lopen terug.

Boosteren blijft mogelijk op alle andere vaccinatielocaties van GGD Twente: in Almelo, Nijverdal en Enschede (Go Planet Expo). Zowel met als zonder afspraak. Bekijk de  actuele openingstijden

Vaccineren in wijken en dorpen

De komende periode zet GGD Twente in op vaccineren in dorpen en wijken. Daarvoor kijken we samen met gemeenten waar er kleinschalig, laagdrempelig en dichtbij gevaccineerd kan worden. Zo krijgt iedereen die dat wil, de kans om zich te laten vaccineren tegen corona. Voor mensen die zelf moeilijk op een grote priklocatie kunnen komen, omdat ze bijvoorbeeld minder mobiel zijn, is vaccineren in de wijk een oplossing.

Pop-up-locaties

Ook start GGD Twente met pop-up-locaties. Dit zijn locaties waar je gedurende 1 tot 2 dagen terecht kan voor een prik zonder afspraak. Een belangrijk onderdeel van deze pop-up-locaties is het informatiepunt. Hier kunnen mensen terecht met al hun vragen over het vaccineren.