17 september 2021
In Twente wordt veel gebruik gemaakt van prikken zonder afspraak.

Daarom is onze vaccinatielocatie in Enschede (Colosseum 72) dit weekend en volgende week extra geopend voor een prik zonder afspraak.

Prikken zonder afspraak

Ben je nog niet gevaccineerd tegen corona? Dan kun je op zaterdag 18 en zondag 19 september tussen 8.30 uur en 16.00 uur zonder afspraak langskomen voor een coronavaccinatie. Op prikkenzonderafspraak.nl vind je een wekelijks overzicht van de openingstijden van onze locaties.

Neem een geldig ID-bewijs en mondkapje mee. Prikken zonder afspraak is mogelijk als:

  • Je nog helemaal niet geprikt bent.
  • Je nog geen afspraak hebt ingepland.

GGD Twente verzorgt de registratie van jouw vaccinatie ter plekke. Een afspraak voor de tweede prik kun je, als dat nodig is, direct maken.

Informatie over vaccineren

Wil je eerst meer weten over vaccineren? Op iedere vaccinatielocatie is een arts aanwezig. Met deze arts kun je in gesprek gaan over vaccineren. Ook kun je bij het informatiepunt van onze pop-up vaccinatielocaties terecht met jouw vragen. Besluit je dat je gevaccineerd wilt worden? Dat kan dan direct op de locatie. Wil je er nog over nadenken? Dan maak je thuis je beslissing. Terugkomen voor nog een gesprek of voor de vaccinatie mag altijd. Met of zonder afspraak.

Begeleiding bij prikangst

Heb je prikangst? Op al onze locaties zijn mensen aanwezig die hier ervaring mee hebben. Geef bij binnenkomst aan dat je vaccineren niet heel prettig vindt. We nemen dan meer tijd voor je. Ook kun je liggend geprikt worden als je dat fijner vindt. Je mag ook iemand meenemen naar de afspraak.

Al onze vaccinatielocaties en openingstijden