14 december 2022
Er is veel informatie beschikbaar over corona. Dat zorgt soms voor twijfel. GGD Twente helpt je bij het vinden van de juiste informatie.

Bekijk:

ggdtwente.nl/herhaalprik

Vervolgens kun je zelf een keuze maken over het wel of niet nemen van een coronavaccinatie.

Vragen over vaccineren

Of het nu om je 1e prik gaat of je herhaalprik, er is niets mis met twijfelen. Om je te helpen bij je beslissing, vind je op overvaccineren.nl allerlei informatie over de coronavaccinatie overzichtelijk op een rij. Bijvoorbeeld over bijwerkingen, zwangerschap en prikangst.

Herhaalprik in Twente

Ben je eruit? En wil je een herhaalprik? Dan hoef je niet te wachten op een uitnodigingsbrief. Je kunt vanaf 3 maanden na de laatste coronaprik of coronabesmetting een herhaalprik halen. Dit kan met of zonder afspraak op onze vaccinatielocatie in Almelo of Enschede of bij een pop-uplocatie in de wijk. Bekijk de openingstijden.

Andere vragen over corona

Heb je nog vragen over corona? Of hebben je vrienden of familieleden vragen? Bijvoorbeeld over het testen of wanneer je thuis moet blijven na een positieve (zelf)test. Misschien voel je je nog eenzaam of angstig na de eerdere lockdowns, of juist nu de samenleving weer open is? Via 0800-7707707 kom je in gesprek met een zorgprofessional. Het gesprek via telefoon of chat is gratis.

Het antwoord op de meestgestelde vragen over het virus vind je overzichtelijk op www.mijnvraagovercorona.nl van de Rijksoverheid. Ook zij zijn telefonisch bereikbaar als je er niet uitkomt via: 0800-1351.

Beeld van de campagne 'Twijfels over de herhaalprik?' Een plaatje van een getekende vrouw die aan het nadenken is. Met een lampje (als ingeving) boven haar hoofd.