02 juli 2021
Van 9.00 - 11.00 uur en van 13.00 – 15.00 uur op onze vaccinatielocaties

Ben je al volledig gevaccineerd door de GGD en wil je alsnog graag een bijschrijving van jouw coronavaccinatie in het gele vaccinatieboekje? Vanaf maandag 5 juli kun je op al onze vaccinatielocaties terecht voor een stempel in je gele boekje, dagelijks van 9.00 - 11.00 uur en van 13.00 – 15.00 uur. Je kunt je hiervoor melden bij de portier.
Bekijk onze vaccinatielocaties.

Registratie bij eerste en tweede vaccinatie

Kom je voor jouw eerste prik of al voor de tweede prik bij een locatie van GGD Twente, dan kun je meteen de registratie in jouw gele boekje krijgen. Bij een tweede prik kun je ook de registratie van de eerste vaccinatie bij laten schrijven. Deze moet wel door een GGD zijn gegeven. Daarvoor is het noodzakelijk om het registratiebewijs van die vaccinatie mee te nemen.

Wat neem ik mee voor registratie in het gele boekje?

Voor het alsnog laten registreren van de vaccinatie(s) is het nodig dat je je registratiekaart, identificatiebewijs en gele boekje meeneemt. GGD Twente verkoopt het gele boekje niet. In het gele boekje komt een registratie met datum, vaccinnaam en -dosis, en stempel van de GGD.

Let op: Wij kunnen alleen je vaccinatie bijschrijven in het gele boekje wanneer je bij de GGD gevaccineerd bent.

Waarom heb ik die stempel in dat gele boekje nodig?

Die heb je niet nodig, het is geen officieel bewijs van vaccinatie. We geven deze stempel als extra service, omdat veel mensen erom vragen. Heb je het gele boekje niet, dan hoef je het dus niet speciaal hiervoor aan te schaffen. Inmiddels is er een officieel Europees vaccinatiebewijs, het Digitaal Corona Certificaat.

 

Gele boekje