12 augustus 2021
Vanaf 16 augustus zijn onze vaccinatielocaties niet meer elke dag geopend.

Voor een prik zonder afspraak kun je vanaf volgende week terecht op álle locaties.

Er zijn inmiddels ruim 650.000 prikken gezet in Twente. Een groot gedeelte van de inwoners is inmiddels gevaccineerd. Vanaf volgende week loopt dan ook het aantal prikken per dag terug. Daarom passen we de openingstijden van onze vaccinatielocaties aan. Bekijk het actuele overzicht van de openingstijden per locatie.

Stempel en prik zonder afspraak

Op de dagen dat de vaccinatielocatie geopend is, kun je hier ook terecht voor een stempel in het gele vaccinatieboekje. Daarnaast kun je vanaf 16 augustus op álle locaties terecht voor een prik zonder afspraak. Bekijk op welke dagen en tijden je voor een stempel en prik terecht kunt.

Prikken zonder afspraak: hoe werkt dat?

Vanaf maandag 16 augustus kun je op alle vaccinatielocaties van GGD Twente een prik halen zonder afspraak. Het prikken zonder afspraak is mogelijk op de dagen dat de vaccinatielocaties geopend zijn. Vanaf 23 augustus ook doordeweeks in de avonduren. Kijk daarom goed naar de openingstijden van de vaccinatielocatie van jouw keuze!

Prikken zonder afspraak is mogelijk als:

  • Je nog helemaal niet geprikt bent.
  • Je nog geen afspraak hebt ingepland.

GGD Twente verzorgt de registratie van jouw vaccinatie ter plekke. Een afspraak voor de tweede prik kun je, als dat nodig is, direct maken.

Planning sluiting locaties

We bouwen de komende weken het aantal locaties verder af. Zo kunnen we efficiënt blijven vaccineren en onze medewerkers optimaal inzetten. De vaccinatielocatie in Oldenzaal is eind juli gesloten. Aanstaande zondag worden in Markelo de laatste prikken gezet. Vanaf maandag 6 september sluit de vaccinatielocatie in Almelo. Vanaf 26 september sluiten de vaccinatielocaties in Hengelo en Nijverdal. De vaccinatielocatie aan het Colosseum in Enschede blijft tot later bericht geopend.

 

Vaccinatielocatie Markelo