spring naar de leestekst

HomeProfessional1

Gepimpte drinkwatertappunten op het Hulsbeek

maandag 10 juli 2017

man en meisje tappen samen een flesje water uit drinkwatertappuntWe willen kinderen én volwassenen stimuleren om meer water te drinken. Daarom zijn er bij de vijf kranen op het Hulsbeek opvallende, kleurrijke kunstwerken gemaakt. Zodat ze beter opvallen. De kunstenaar is Joris ten Vaarwerk van Mr. Graffiti.

 

Onthulling

GGD Twente, wethouder Christenhusz van gemeente Oldenzaal, directievoorzitter Richard de Way van Rabobank Twente Oost en parkmanager Bas Waanders hebben het eerste kunstwerk onthuld. Ook was een groep basisschoolleerlingen van Kinderdagverblijf Kiekeboe aanwezig, die het vrolijke ‘Waterlied’ zong.

 

Drinkwatertappunten

De drinkwatertappunten op Het Hulsbeek werden weinig gebruikt. Door ze aantrekkelijker te maken hoopt GGD Twente dat meer mensen hier water uit drinken. Dus neem je waterfles mee en tap een heerlijk flesje koud water!

 

Gezonde levensstijl

Water drinken past goed binnen een gezonde levensstijl. De laatste twee jaren heeft GGD Twente meerdere activiteiten uitgevoerd om het drinken van kraanwater in Twente te stimuleren. Dit initiatief, in samenwerking met gemeente Oldenzaal en Het Hulsbeek past perfect bij deze activiteiten.

 

drinkwatertappunt1

 

GGD Twente Panel

Geef ons een paar keer per jaar je mening!  Lees meer...

Stel een vraag

Heb je een vraag over dit onderwerp?
Voer uw naam in
Voer een geldig e-mail adres in
Voer uw vraag in
Probeer het opnieuw