spring naar de leestekst

Gepimpte drinkwatertappunten geopend op Het Hulsbeek

vrijdag 07 juli 2017

watertappuntOp 7 juli 2017 vond de feestelijke onthulling van de aantrekkelijker gemaakte drinkwatertappunten op recreatiepark Het Hulsbeek plaats. De vijf watertappunten zijn gepimpt om kinderen en volwassenen te stimuleren meer water te drinken. De opvallende, kleurrijke kunstwerken zijn gemaakt door kunstenaar Joris ten Vaarwerk van Mr. Graffiti.

 

Onthulling

GGD Twente, wethouder Christenhusz van gemeente Oldenzaal, directievoorzitter Richard de Way van Rabobank Twente Oost en parkmanager Bas Waanders hebben het eerste kunstwerk onthuld. Ook was een groep basisschoolleerlingen van Kinderdagverblijf Kiekeboe aanwezig, die het vrolijke ‘Waterlied’ zong.

 

Drinkwatertappunten

De drinkwatertappunten op Het Hulsbeek werden tot op heden nauwelijks gebruikt. Door deze aantrekkelijker en opvallender te maken hoopt GGD Twente dat meer mensen hier water uit drinken. Dus neem je waterfles mee en tap een heerlijk flesje koud water op Het Hulsbeek.

 

Gezonde levensstijl

Water drinken past goed binnen een gezonde levensstijl. De laatste twee jaren heeft GGD Twente meerdere activiteiten uitgevoerd om het drinken van kraanwater in Twente te stimuleren. Dit initiatief, in samenwerking met gemeente Oldenzaal en Het Hulsbeek past perfect bij deze activiteiten. Dit project wordt gesponsord door Rabobank Twente Oost in het kader van ‘Banking for Food’. Dit is een initiatief waar ook het drinken van kraanwater door kinderen onder valt.

 

onthulling watertappunt 

GGD Twente Panel

Geef ons een paar keer per jaar je mening!  Lees meer...

Stel een vraag

Heb je een vraag over dit onderwerp?
Voer uw naam in
Voer een geldig e-mail adres in
Voer uw vraag in
Probeer het opnieuw