Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen, categorie Prijsverloting.

 

Onder respondenten die de vragenlijst hebben voltooid, verloten we:

  • 3x een hotelbon ter waarde van 400 euro (wordt alleen verloot onder 18 t/m 25 jarigen)
  • 2x twee bonnen van Flyboardworld ter waarde van 70 euro (wordt alleen verloot onder 16 en 17-jarigen)
  • 3x vier tickets voor een pretpark naar keuze voor een maximale waarde van 200 euro
  • 20 Apple iPads (2021) 10.2 inch 64GB ter waarde van 389 euro
  • 200 Coolblue bonnen ter waarde van 50 euro

Als je kans wilt maken op een prijs moet je aan het eind van de vragenlijst je e-mailadres of telefoonnummer invullen. Dit e-mailadres of telefoonnummer wordt alleen gebruikt om de prijswinnaars te informeren en kan niet gekoppeld worden aan je antwoorden op de vragenlijst. Lees meer over de actievoorwaarden en algemene spelvoorwaarden voor de Winactie van de Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen.

Aan het begin van de vragenlijst kun je aangeven of je mee wilt doen aan de prijsverloting en wat je zou willen winnen. Als je meedoet, ga je ermee akkoord dat I&O Research contact met je opneemt als je een van de prijswinnaars bent. Je kunt je e-mailadres of telefoonnummer invullen aan het einde van de vragenlijst. Onderzoeksbureau I&O Research neemt namens de GGD contact op met de prijswinnaars via het e-mailadres of telefoonnummer dat is opgegeven in de vragenlijst.

Wanneer een prijs verloot is, ontvangen de winnaars persoonlijk bericht op het e-mailadres of telefoonnummer dat is opgegeven in de vragenlijst. Deze gegevens worden in een apart bestand opgeslagen, los van de antwoorden die eerder in de vragenlijst zijn gegeven.

Nee, het is niet mogelijk om de gewonnen prijs om te zetten in geld.